25N, CÍTIRICS I SORTIDA PER L'ENTORN

 HOLA FAMÍLIES!

AQUEST DIMECRES HA ESTAT EL 25 N, PEL QUAL HEM PARLAT AMB ELS INFANTS DE LA IMPORTÀNCIA DE RESPECTAR ALS ALTRES I DE LA NO VIOLÈNCIA. HEM DE SER AMABLES, COMPARTIR I JUGAR AMB ELS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES.
HEM FET PSICO COM CADA DILLUNS.


AMB LA BOSSA SORPRESA, HEM FET HIPÒTESIS PER ENDEVINAR EL QUE HI HAVIA DE DINS. HEM PENSAT MOLT, HEM TOCAT I FINS HI TOT, ALGUNS S'HAN ATREVIT A TASTAR-HO AMB ELS ULLS TAPATS. A DINS LA BOSSA HI HAVIA UNA TARONJA I UNA LLIMONA.

I DESPRÉS QUÈ HEM FET?

HEM EXPERIMENTAT AMB ELS CÍTRICS. ELS HEM OBSERVAT, OLORAT, TASTAT, SUCAT, TALLAT, PELAT, EXPRIMIT... I SOBRETOT, HEM ESTIMULAT ELS NOSTRES SENTITS I HEM GAUDIT MOLTÍSSIM!

I TAMBÉ HEM APROFITAT AQUESTS FRUITS PER ESTAMPAR-LOS I HEM OBSERVAT QUE SÓN CERCLES!


HEM FET LA NOSTRA PRIMERA SORTIDA PER L'ENTORN. HEM CAMINAT PER UN CAMINET A PROP DE L'ESCOLA I HEM OBSERVAT ELEMENTS DE LA NATURA, HEM APRÈS ANAR AMB PARELLES (AIXÒ DE DONAR LA MÀ A UN AMIGUET A VEGADES ÉS UN POC DIFÍCIL) I HEM RECOL·LECTAT ALGUNS TRESORS (PEDRETES, FULLES, PALS, AMETLLES, GARROVES, CARAGOLS...) QUE HEM DUIT CAP A L'ESCOLA. HO HEM FET MOLT BÉ!


I APROFITANT ELS NOSTRES TRESORS, HEM FET PASTA DE SAL I HEM FET UNES ESCULTURES FANTÀSTIQUES!


A MÉS A MÉS, NA MARIA ANTÒNIA PT ENS HA DUIT UNA PROPOSTA PER A TREBALLAR LA COORDINACIÓ DE PEUS I MANS, A TRAVÉS D'UN JOC MOLT MOLT DIVERTIT.


I FINS HI TOT, HEM SEGUIT TREBALLANT AMB LES PROPOSTES D'AULA.I AQUESTA SETMANA ENS HA TOCAT LA ZONA DEL PATI DE LA CUINETA I LES PISSARRES.
BON CAP DE SETMANA A TOTS I TOTES!

LILA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SORTIDA A LA PLATJA

ENS PREPARAM PER PASSAR A PRIMER DE PRIMÀRIA

Família Convidada