PER LA TARDOR MAGRANES I CARAGOLS!

 BON DIA FAMÍLIES!

AQUESTA SETMANA, TOT I QUE HA ESTAT UN POC MÉS CURTA, HEM POGUT SEGUIR TREBALLANT DIFERENTS ELEMENTS DE LA TARDOR.

HEM APROFITAT LES MAGRANES QUE ENS HAN ARRIBAT A L'ESCOLA, PER OBSERVAR-LES, TOCAR-LES, OBRIR-LES, TASTAR-LES, TREBALLAR LA MOTRICITAT FINA DESFENT ELS SEUS PINYOLETS I FINALMENT, ENS HEM ENGRESCAT EXPERIMENTANT!

HEM GAUDIT D'EMBRUTAR-NOS LES MANS AIXAFANT LA MAGRANA DAMUNT EL PAPER. HEM FET UNS ESQUITXOS BEN XULOS.


AQUESTA SETMANA, TAMBÉ ENS HA ARRIBAT UN CARAGOL A LA CLASSE. AIXÍ QUE LI HEM DONAT FULLES PER MENJAR I L'HEM POSAT A DINS UNA CAPSA D'OBSERVACIÓ D'ANIMALONS PER TAL DE QUE ESTIGUÉS MOLT `CÒMODE I ESTIGUÉS UNS QUANTS DIES AMB NOSALTRES.

AIXÍ, L'HEM POGUT OBSERVAR DETINGUDAMENT AMB LUPES, HEM VIST COM S'AMAGA DINS LA CLOSCA I SI L'ESQUITXAM AMB UN POQUET D'AIGUA, SURT DE DINS LA CLOSCA, I TÉ UNES BANYES BEN LLARGUES!


A MÉS A MÉS, HEM POGUT COMPTAR CARAGOLS, TOCAR-LOS, CLASSIFICAR-LOS, SI ÉS GROS O PETIT I FINS- HI TOT, CANTAR LA CANÇÓ DEL CARAGOL.

I UNA VEGADA OBSERVAT EL CARAGOL, VÀREM DECIDIR QUE EL PODIEM REPRESENTAR. AIXÍ HEM FET UNA OBRA D'ART, TREBALLANT DIFERENTS TÈCNIQUES ARTÍSTIQUES I ENS HAN QUEDAT UNS CARAGOLS PRECIOSOS. 

AIXÍ, PRIMER VÀREM PINTAR AMB RODETS I TÉMPERES, DELS COLORS DEL CARAGOL. DESPRÉS VÀREM INTRODUIR EL GRAFISME DEL GARGOT, PER FER L'ESPIRAL DE LA CLOSCA. DESP´RÉS VÀREM REPASSAR LES LÍNIES DEL CARTRÓ, PER FER EL COS DEL CARAGOL, I FINALMENT, EL VÀREM AFERRAR.

UNAVEGADA REPRESENTATS AMB PAPER, HEM POGUT FER ESCULTURES DE CARAGOL. AIXÍ, ENTRE TOTS HEM FET PASTA DE SAL. I HEM DISFRUTAT DE JUGAR-HI DE FORMA LLIURE I DESPRÉS, ENS HEM ENGRESCAT FENT CARAGOLS DE TOTA MIDA!  I HEM FET LA CLOSCA A,MB SOPA QUE HAVIEM PINTAT PRÈVIAMENT.

AQUEST CAP DE SETMANA HAN QUEDAT A LA CLASSE PER A QUE S'EIXUGUIN, PERÒ AVIAT ARRIBARAN A CASA!
NO TOT ÉS FER FEINA, PERÒ! TAMBÉ ARRIBA EL MOMENT DE SORTIR AL PATI, QUE TOTS I TOTES TENIM GANES DE CORRER I PODER CRIDAR SENSE MOLESTAR ALS ALTRES. AL PATI GAUDIM MOLTÍSSIM DEL JOC LLIURE. I LA ZONA QUE ENS HA TOCAT AQUESTA SETMANA HA ESTAT LA DE LA CUINETA. 


QUÈ DESCANSEU MOLT I AGAFAU FORCES PER DILLUNS. BON CAP DE SETMANA A TOTS I TOTES.

LILA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BENVINGUTS A S'HORT DES FASSERS!

FINS QUAN ENS PUGUEM ABRAÇAR