UN LLEÓ A DINS

 BON DIA FAMÍLIES!

AQUESTA SETMANA, SEGUIM FENT PROPOSTES ENMARCADES AMB EL 25 N, EL DIA INTERNACIONAL PER L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. AQUESTES PROPOSTES VAN ADREÇADES A TREBALLAR VALORS D'IGUALTAT, VALENTIA, AUTOESTIMA I EL RESPECTE CAP ALS ALTRES.

AIXÍ, HEM TREBALLAT A PARTIR DEL CONTE "UN LLEÓ A DINS".
DESPRÉS D'ESCOLTAR EL CONTE I ESTAR BEN ENGRESCATS PER SABER QUE LI PASSARIA AL RATOLÍ, HEM PARLAT DE LES NOSTRES PORS I DE LA NECESSITAT DE DEMANAR AJUDA QUAN LA NECESSITAM I SER VALENTS PER AFRONTAR LES NOSTRES PORS.

I DESPRÉS HEM DECIDIT QUÈ TOTS HEM DE TREURE EL LLEÓ QUE TENIM A DINS, PER TAL DE SER VALENTS. AIXÍ, QUE AL LLARG DE LA SETMANA HEM FET DIFERENTS ACTIVITATS ARTÍSTIQUES PER A CONVERTIR-NOS EN LLEONS I LLEONES.HEM SEGUIT TREBALLANT AMB LES PROPOSTES D'AULA.

NA MARIA ANT`ÒNIA PT, ENS HA ENSENYAT UNA RIMA NOVA, I AQUESTA VEGADA HA ESTAT D'UN POLLET. I HEM APRÈS QUE ELS POLLETS TENEN BEC I PLOMES, I ELS AGRADA MENJAR BLAT DE MORO I CRISPETES!
I DIU AIXÍ.

UN POLLET PETITÓ,
PIULA, PIULA, PIULA,
SALTA, SALTA AMB LA POTETA,
PICA, PICA AMB LA POTETA.
AQUESTA SETMANA ENS HA TOCAT LA ZONA DEL PATI DE L'ARENER I L'ESTRUCTURA DE PARC GROSSA.I COM NO PODIA SER D'ALTRE MANERA, TAMBÉ HEM FET PSICO, COM CADA DILLUNS.

I DIJOUS, VÀREM TENIR UNA SORPRESA! I ES QUE VÀREM FER UN SIMULACRE D'INCÈNDI I HO VÀREM FER MOLT MOLT BÉ!BON CAP DE SETMANA A TOTS!

LILA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BENVINGUTS A S'HORT DES FASSERS!

PER LA TARDOR MAGRANES I CARAGOLS!

FINS QUAN ENS PUGUEM ABRAÇAR