UN LLIBRE PLE DE CERCLES!

 BON DIA FAMÍLIES!

COM JA SABEU, AQUESTA SETMANA ENS HEM INICIAT AL MÓN DEL CERCLE. PER AIXÒ VOS VÀREM DEMANAR LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I VOS VULL DONAR LES GRÀCIES PERQUÈ ENS HAN ARRIBAT MOLT DE CERCLES DE MIDES, COLORS, TEXTURES DIFERENTS. GRÀCIES FAMILIES!


AIXÍ, AMB EL MATERIAL QUE HEU APORTAT, HEM MUNTAT UN ESPAI A L'AULA ON ELS INFANTS PODEN MANIPULAR, OBSERVAR, COMPARAR, CONSTRUÏR, IMAGINAR DIFERENTS JOCS I A LA VEGADA, ADQUIRIR EL CONCEPTE DEL CERCLE.

I COM HEM INTRUDUÏT EL CERCLE? DONCS COM NO PODIA SER D'ALTRE MANERA, HO HEM FET A TRAVÉS D'UN CONTE. AQUEST CONTE ÉS "UN LLIBRE".

AQUÍ VOS DEIX UN VÍDEO DEL CONTE EXPLICAT, PER SI EL VOLEU MIRAR A CASA. ÉS MOLT DIVERTIT I A LES NINES I ALS NINS ELS HI HA AGRADAT MOLT.I DESPRÉS D'EXPLICAR EL CONTE, VÀREM FER ESTAMPACIÓ DE CERCLES DE FORMA LLIURE AMB ELS COLORS QUE SURTEN AL LLIBRE. 
AIXÍ, ESTAMPANT AMB TAPS DE SURO HEM TREBALLAT LA FORÇA DE LA MÀ, LA PRECISIÓ, CENTRAR L'ATENCIÓ, ELS COLORS I LA CREATIVITAT. I ENS HAN QUEDAT UNES OBRES D'ART GENIALS!A MÉS A MÉS, HEM TREBALLAT EL CERCLE GROS I EL CERCLE PETIT I TAMBÉ HEM FET ESTAMPACIÓ LLIURE AMB CILINDRES. PERÒ, I COM PODEM TRIAR EL COLOR I FER-HO TOTS IGUALS?
DONCS VÀREM FER UNA VOTACIÓ PER AIXÍ, ENTRE TOTES I TOTS, DECIDIR DE QUIN COLOR FARIEM ESL CERCLES.
CADA NIN/A AGAFAVA UNA PEÇA DEL COLOR QUE LI AGRADAVA, DESPRÉS D'UN EN UN VÀREM ANAR POSANT LA NOSTRA PEÇA AL MUNT DEL SEU COLOR, I AIXÍ HEM VIST QUIN MUNT TÉ MÉS PECES, ÉS EL GUANYADOR. I HA GUANYAT EL VERMELL!!!


PERÒ NO TOT HAN ESTAT CERCLES I COLORS!

TOT I QUÈ AQUESTA SETMANA HA ESTAT MÉS CURTA I FEIM PSICO ELS DILLUNS, DIMARTS VÀREM TENIR UNA SORPRESA, I ÉS QUE VÀREM PODER FER PSICO!


TAMBÉ, HEM APRÈS UNA RIMA NOVA AMB NA MARIA ANTÒNIA, LA MESTRA PT. ELLA VE DUES HORES A LA NOSTRA CLASSE I ENS AJUDA A FER ACTIVITATS DE CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA. I AQUESTA SETMANA ENS HA DUIT NA XISPETA, QUE ÉS UN TITELLA, I EL SEU AMIC COCODRIL QUE SE VOLIA MENJAR UN PEIXET!
TAMBÉ HEM FET MÚSICA! I ES QUE EN TONI ÉS MOLT DIVERTIT I SEMPRE ENS ENSENYA CANÇONS QUÈ ENS AGRADEN MOLT, ENS DU INSTUMENTS MUSICALS PER A QUE ELS POGUEM MIRAR I ESCOLTAR, I ALGUNS, SI ES PODEN DESINFECTAR BÉ, ELS PODEM TOCAR! 

I TAMBÉ ENS ENSENYA CONCEPTES MUSICALS. AQUESTA SETMANA HEM TREBALLAT SI UN SO ÉS LLARG O CURT. A POC A POC, HO ANAM APRENENT!


A MÉS A MÉS, AQUESTA SETMANA HEM COMENÇAT ELS TALLERS D'ESTIMULACIÓ DE LLENGUATGE QUE ENS FA NA LAURA, L'SMOE DEL CENTRE. AIXÍ ELLA VENDRÀ GAIREBÉ CADA SETMANA I ENS DURÀ PROPOSTES DE JOCS PER A TREBALLAR EL LLENGUATGE.
AQUESTA SETMANA HEM TREBALLAT LES LLETRES DEL NOSTRE NOM I DESPRÉS HEM FET VOCABULARI AMB UN JOC DE MEMORI. I ENTRE TOTES AQUESTES ACTIVITATS, TAMBÉ HEM TENGUT TEMPS PER TREBALLAR AMB LES DIFERENTS PROPOSTES QUE TROBAM A L'AULA I ANAR AL PATI A JUGAR, CORRER I PASSAR-HO MOLT BÉ. AQUESTA SETMANA HEM ANAT A LA ZONA DE LA CUINETA I HEM DESCOBERT QUE TAMBÉ HI HA PISSARRES PER PODER PINTAR!

I JA PER ACABAR, VOLDRIA DIR-VOS, QUÈ AQUESTA SETMANA JA HA COMENÇAT A FER MÉS FRED I COMENÇAM A PRACTICAR PER A QUÈ ENS POGUEM POSAR LA JAQUETA SOLS PER PODER SORTIR. 
AIXÍ QUE AQUÍ VOS DEIX UN VÍDEO PER A QUÈ VEGUEU COM N'APRENEM A L'ESCOLA I PER A QUÈ PRACTIQUE TAMBÉ A CASA.LILA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BENVINGUTS A S'HORT DES FASSERS!

FINS QUAN ENS PUGUEM ABRAÇAR