CARNESOLTES I LA JAIA COREMA

BON DIA FAMÍLIES!
AQUESTA SETMANA, COM JA SABEU, HEM CELEBRAT EL CARNAVAL A L'ESCOLA.
DILLUNS HAVIEM DE DUR PENTINATS DIVERTITS. I VÀREN SER MOLT PERÒ MOLT DIVERTITS. UNS CAPS BEN ADORNATS PER PASSAR EL DIA A L'ESCOLA.


DIMARTS, QUE ÉS EL DARRER DIA DE CARNAVAL, TOTES I TOTS BEN DISFRESSATS. I VÀREM TENIR DE TOT! PRINCESES, PIRATES, PALLASSOS, OSSOS PANDA... GUAPÍSSIMS TOTS! 
AIXÍ DIMARTS VÀREM CANTAR I BALLAR MOLT, RIURE, EXPLICAR LA NOSTRA DISFRESSA I FINS HI TOT, DIBUIXAR-LA. I COM NO PODIA SER D'ALTRE MANERA, VÀREM BERENAR DE COCA DELS DARRERS DIES. TOTES I TOTS LA VÀREM TASTAR I LA VÀREM TROBAR BONÍSSIMA.


DIMECRES, COM A BON DIMECRES DE CENDRA, VA ARRIBAR A L'ESCOLA LA JAIA COREMA.
I QUI ÉS LA JAIA COREMA? AQUÍ TENIU UN VÍDEO QUE HO EXPLICA, PITJAU A DAMUNT LES LLETRES DE COLOR VERD.A MÉS A MÉS, HEM SEGUIT TREBALLANT LA SIMETRIA DE FORMA MANIPULATIVA I DESPRÉS HO HEM REPRESENTAT FENT MÀGIA. PINTANT MIG FLOC DE NEU, SI DESPRÉS DOBLEGUES EL PAPER, QUAN HO TORNES A OBRIR, FAS MÀGIA PERQUÉ ES COMPLETA EL FLOC DE NEU!!!

COM CADA SETMANA, TAMBÉ HEM FET PSICO!


NA MARIA ANTÒNIA PT AQUESTA SETMANA ENS HA DUIT UN JOC MOLT DIVERTIT, ÉS UN MEMORI DE SONS. PER JUGAR-HI HEM D'ESTAR MOLT ATENTS I ESCOLTAR BÉ PER DIFERENCIAR SI ELS POTS SONEN IGUAL O DIFERENT I AIXÍ TROBAR LES PARELLES.


TAMBÉ HEM TREBALLAT DE FORMA AUTÒNOMA AMB LES DIFERENTS PROPOSTES DE LA CLASSE.
AQUESTA SETMANA HEM ANAT AL PATI DEL VAIXELL PIRATA I L'ESTRUCTURA GROSSA.
I JA PER ACABAR VOS VOLIA RECORDAR QUE LA SETMANA QUE COMENÇAM SERÀ MES CURTA, JA QUE TENIM PONT. DIJOUS 25, DIVENDRES 26, DILLUNS 1 I DIMARTS 2, NO HI HA ESCOLA!

GAUDIU DEL CAP DE SETMANA!

LILA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BENVINGUTS A S'HORT DES FASSERS!

FINS QUAN ENS PUGUEM ABRAÇAR

UN LLIBRE PLE DE CERCLES!