I A LA JAIA NOMÉS LI QUEDA UNA CAMA

 BON DIA FAMÍLIES!


DILLUNS VÀREM COMENÇAR LA SETMANA AMB EL CONTE "NOSALTRES".


AQUEST CONTE ENS AJUDA A APRENDRE LES DIFERENTS PARTS DEL NOSTRE COS I A ENTENDRE UNA MICA EL SEU FUNCIONAMENT. ENS HA AGRADAT MOLT.


ENGRESCATS AMB EL COS I AMB LES DIFERENTS PARTS, VA SORGIR UNA CONVERSA DEL COR, VENES I LA SANG. AIXÍ VÀREM CONSULTAR UN LLIBRE I MIRAR UN VÍDEO PER CONÈIXER UNA MICA QUIN CIRCUIT FA LA SANG.

DESPRÉS, VÀREM ANAR PSICO, A BALLAR, CORRER, CRIDAR I GAUDIR D'EXPLORAR AMB EL MOVIMENT.

DIMARTS, APROFITANT QUE JA COMENÇAVA A FER CALORETA, VÀREM SORTIR DE L'ESCOLA. CAP AL MERCAT S'HA DIT!


AIXÍ, QUE VÀREM CERCAR UN AMIGUET/A PER DONAR-LI LA MÀ, I VÀREM ANAR CAMINANT CAP AL MERCAT. ALLÀ VÀREM VEURE QUE ES PODEN COMPRAR MOLTES COSES COM SABATES, ROBA, BOSSES, MENJAR... I NOSALTRES VÀREM COMPRAR MOLTA FRUITA PER BERENAR.!

AIXÍ, QUE QUAN VAM SER A L'ESCOLA, VA SER HORA DE BERENAR I VÀREM GAUDIR MOLTÍSSIM DE MENJAR FRUITA. GAIREBÉ ENS LA VÀREM ACABAR! ERA DELICIOSA!AQUESTA SETMANA, NA MARIA ANTÒNIA PT, ENS SEGUEIX ENSENYANT RIMES DE NANETS. QUE AQUESTS SÓN MOLT POLISSONS I S'AMAGUEN PER LA NOSTRA CLASSE.
AMB ELLA, SETMANALMENT, ADQUIRIM NOU VOCABULARI I DESTRESA PER A LA PARLA.


I PASQUA GAIREBÉ JA ÉS AQUÍ, AIXÍ QUE AQUESTA SETMANA COM A PROPOSTA DE GRAFISME CREATIU, HEM FET UNS OUS DE PASQUA DE MOLTS DE COLORS, PINTATS AMB AQUAREL·LES.
TAMBÉ HEM FET RELAXACIÓ, JA QUE ENS AGRADA MOLT QUE UN AMIGUET O AMIGUETA ENS FACI UN MASSATGE.
I DIVENDRES ENS HA TOCAT ANAR A VEURE LA JAIA. LI HEM LLEVAT UNA ALTRA CAMA, I SABEU QUÈ? NOMÉS N''HI QUEDA UNA!!! I QUAN NO EN TENGUI CAP, ANIREM DE VACANCES!!!

I AQUESTA SETMANA ENS HA DUIT UNA RECOMPENSA UNA MICA DIFERENT. NO ENS HA DUIT UN EMBARBUSSAMENT, SINÓ QUE ENS HA DUIT LA RECEPTA PER FER CREPELLS A L'ESCOLA, PERÒ TAMBÉ PER A QUE EN POGUEM FER A CASA!AQUESTA SETMANA HEM SEGUIT GAUDINT DE LES DIFERENTS PROPOSTES D'AULA.
I HEM ANAT AL PATI A LA ZONA DE L'HORT.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SORTIDA SON REAL

FLORS, HERVÉ TULLET

CUCS DE SEDA