PROJECTE: ELS 5 SENTITS. L'OLFACTE.

 Aquesta setmana ens ha tocat treballar l'olfacte. Per a fer-ho, hem aprofitat l'hort i totes les plantes que allà hi tenim per a olorar les diferents olors que desprenen.Hem aprofitat el mateix projecte per a treballar la lectoescriptura presentant el ROMANÍ. Per a fer-ho, primer hem conegut la planta, la qual hem tocat i olorat. Després els hi hem presentat les lletres que componen el seu nom i, per acabar, hem escrit el nom a una targeta que ens ha servit per decorar la bosseta que hem preparat per dur a casa.


Amb la darrera activitat, amb la qual hem treballat la motricitat fina, hem desfet les branques del Romaní per quedar-mos amb les fulles que, després, hem introduit dins una bosseta.


També hem treballat la part artística i el traç tot fent un dibuix de la planta del Romaní, ha estat molt divertit!!Com que la setmana va d'olors i a l'hort tenim moltes opcions de plantes per olorar...hem conegut la CAPUTXINA, una planta que fa unes flors grogues i taronges que ens ha agradat molt i també n'hem fet un dibuix.

A part de tot el mencionat, aquesta setmana hem tornat a fer psicomotricitat, hem jugat amb els tricicles al pati i hem gaudit de les activitats proposades i lliures que tenim dins l'aula per elegir. Una setmana del més complet!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BENVINGUTS A S'HORT DES FASSERS!

UN LLIBRE PLE DE CERCLES!

FINS QUAN ENS PUGUEM ABRAÇAR